Inici arrow Escalada
Escalada

ressenyes
Secció d'escalada del CEG

 La secció és força heterogènia. Trobareu gent que es dedica a l’escalada esportiva, a la clàssica, al Big wall, al boulder o a una mica de tot. Gent que pot fer 8b ò A5, d’altres que fan V, però tots força motivats.

El més habitual és que la gent surti en cordades de 2 ò 3 persones. Si fan boulder o esportiva s’ajunta més gent. Tots els caps de setmana hi ha cordades en una paret o altra.

Com a secció tenim unes activitats fixades durant l’any, que són:

 • Sopar a la Pullosa  ( 1 item )
   Un dijous del mes de juny quedem a la tarda per anar a escalar en aquesta petita escola i quan es fa de nit muntem un sopar a base de coses que hem portat entre tots i acabem amb algú que s’atreveix a fer una escalada nocturna.
 • Escalada al campanar  ( 4 items )
  Un diumenge del mes de juliol (normalment l’anterior a la festa major) col·loquem preses artificials a la paret del campanar i facilitem que la gent que vulgui pugi en aquesta talaia del nostre poble. També posem un plafó de 3,66m d’alçada per als més petits.
 • Tirolina a Sant Cristòfol  ( 1 item )
  Per la diada del centre col·laborem muntant una tirolina pels petits (tot i que cada vegada s’hi apunten més iaies)
 • Primavera rocs i Tardor rocs  ( 9 items )

  Sortides socials de la secció. Quedem el cap de setmana i ens el passem escalant tots junts. Serveix per veure’ns tots plegats i poder fer canvi d’impressions, comentar escalades, ... Bé, fer activitat social.

 • Competició de boulder  ( 2 items )
  El desembre de 2009 vam començar una competició de boulder que esperem tingui continuïtat.