Inici arrow BTT
BTT
ressenyesLa secció de BTT del Centre Excursionista Garriguenc va néixer a principis dels anys noranta, organitzant sortides pels voltants de La Garriga, Vallès Oriental, comarques properes i també als Pirineus. Inclús es va arribar a organitzar alguna cursa.

Inicialment les sortides es fan el QUART diumenge de cada mes i se surt de Can Quelò, on hi ha la seu del Centre Excursionista.

Normalment es queda per sortir a les 8 hores i les tornades solen ser a l'hora de dinar (de diumenge), entre les 13 i 14 hores, per tal de conjugar la vida familiar amb l'afició a la bicicleta. Alguna vegada es desplacen en cotxes particulars o amb tren si la sortida és més lluny.

La longitud varia segons el perfil de la ruta escollida i la dificultat acostuma a ser acceptable.

Darrerament, però, s'ha creat el BTT_EXTREM per donar cabuda a sortides de caire més muntanyenc i molt més exigents física i tècnicament. Es fan fóra de calendari habitual, si pot ser, en dissabte.

Mitjançant la web, un cartell o el full informatiu del Centre s'anirà informant puntualment de les sortides. Qualsevol proposta serà sempre benvinguda.

Animeu-vos a venir, proposar i organitzar sortides. També ho podeu fer consultant aquesta pàgina o aportant idees mitjançant la bústia de la pàgina web.

També tenim un grup de correus email on ens anem passant informació, convocatòries, propostes i comentaris. Apunteu-vos-hi!!! 

Es recomanable disposar d'algun tipus d'assegurança d'assistència en cas d'accident.

Cada cop més, va en augment l'afició pel GPS; si us interessa us podem ajudar en els vostres dubtes o facilitar-vos els tracks de les sortides, que també els podreu cercar a la pàgina web http://www.bttmania.org/; també a Wikiloc.