Inici arrow Muntanya
Muntanya

El C. E. Garriguenc organitza sortides de mitja i alta muntanya, esquí, raquetes de neu, alpinisme, etc, en funció de l’època de l’any, climatologia, tipus de sortida, activitat i participants.

Per participar en aquestes sortides cal estar ben assabentat del tipus d’activitat que es va a fer i la dificultat tècnica que comporta, tenir coneixement bàsic de la muntanya, una forma física acceptable, agilitat, motivació i ganes de fer-ho. Evidentment, cal ser soci del centre i disposar del carnet de la federació amb la modalitat que cobreixi l’activitat a desenvolupar.

Cal saber que el centre no es fa responsable de l’activitat ni del comportament dels components de la mateixa. Tots els components són responsables d’ells mateixos i de la seva seguretat. El centre, motiva i promou que els seus socis realitzin activitat sempre sota el seu propi risc i està disposat a oferir l’ajuda, material o suport que sigui possible en la organització de les activitats.

El C. E. Garriguenc disposa, pels socis, de material d’alta muntanya, tal com piolets, grampons, arves o raquetes de neu. Per mes informació dirigiu-vos a l’enllaç de lloguer de material.

 

ressenyes