Inici arrow Secció infantil
Secció infantil

La Secció Infantil neix l’any 2002, quan una colla de pares i mares del mateix centre, decideix que vol seguir caminant amb els seus fills, tal i com ho havien anat fent fins al moment de tenir-los.
Van comunicar a la direcció del centre la possibilitat de formar una nova secció, on pares i mares surtin d’excursió carregant els nadons a les motxilles, i a mida que la canalla va creixent i caminant, s'adaptin les sortides per a que els infants puguin seguir-les.
L'aprovació fou inmediata, i així ho van fer. I després de fer córrer la veu, es reuniren quatre famílies, les quals decidiren els objectius a assolir.
Aquests estan basats en una combinació de lleure i coneixement del país tot educant i ampliant la formació humana en el marc de la natura, bo i fent descobertes plegats en els àmbits de les caminades de passeig, rutes de descoberta, assolir cims de mitja i alta muntanya (en la mesura de les possibilitats).
Com que les sortides són familiars, cada família és responsable dels seus fills. Per aquest motiu no és obligatori el fet d’estar assegurats tant pares com fills, però sí que es recomana.
Les edats de la canalla poden oscil·lar entre els mesos d’algun nadó, i fins als dotze anys.

ressenyes